Skip to content

Ημέρες Καριέρας 2015

Το kariera.gr διοργανώνει και φέτος τις Ημέρες Καριέρας στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ελάτε στη φετινή συνάντηση Ημέρες Καριέρας 2015 για να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πληροφορηθείτε για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση, για προγράμματα κατάρτισης και νέα μεταπτυχιακά, από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς φορείς. Γνωρίστε τα νέα startups της αγοράς και τους τολμηρούς επιχειρηματίες τους, έτοιμους να ακούσουν τις ιδέες σας και να μοιραστούν μαζί σας τις πολύτιμες συμβουλές τους. Για ακόμα μία χρονιά, σας δίνεται η ευκαιρία, σε 2 ημέρες αφιερωμένες σε εσάς, να παρακολουθήσετε δωρεάν ενδιαφέροντες ομιλίες και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη μέσω του Up Event. Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, θα παρουσιάσουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και θα σας υποδείξουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας! Το Up Event θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο των Ημερών Καριέρας 2015 και το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους! Απαραίτητη είναι η εγγραφή και η προσκόμιση του εισιτηρίου που θα σας αποσταλεί σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στη γραμματεία της έκθεσης. Το βασικό κοινό των Ημερών Καριέρας είναι:

  • Τελειόφοιτοι που είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους και αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την αγορά εργασίας.
  • Νέοι που αναζητούν το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή τους και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για μεταπτυχιακά και σεμιναριακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Εργαζόμενοι που θέλουν να είναι ενήμεροι για τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας και παράλληλα αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα που θα τους εξασφαλίσει μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία